Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Elektrisk kjøreglede.


Audi e-tron elektrisk - fremtiden er nå.
Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et helt nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og etsofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse, både på hjemmebane og på langtur. God plass og høybakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste, gjør e-tron til en komplett familie-SUV fornorske forhold. Den banebrytende ladeteknologien gir en imponerende rekkevidde som åpner opp for helt nyemuligheter og full frihet.

Bilen får kreftene fra to kraftfulle elektriskemotorer på tilsammen 265 kW, og et dreiemomentpå hele 561 Nm. Skifter man kjøremodus til sportaktiveres boost mode i åtte sekunder. Her leverermotorene hele 300kW og dreiemomentet øker til664 Nm, og 0 – 100 gjøres unna på 5,7 sekunder.
Med sin lange akselavstand har Audi e-tron godplass til fem personer sammen med bagasje. Bagasjerommet er på 660 liter, der oppbevaringsrommet under panseret står for 60 liter. Der kan man plassere for eksempel ladeutstyr.
Det nye elektriske quattro firehjulstrekksystemetkombinert med banebrytende understells- løsninger sørger for optimal trekkraft og håndtering i alle kjøreforhold og i alle værforhold.
Interiøret er gjennomført sofistikert med materialer og detaljer nøye utvalgt ned til denminste søm. Audi e-tron er resultatet av en bil sommøter dine ønsker for både funksjon og design.
Nå får du de viktigste dataene på et øyeblikk ogkan vise e-tron-spesifikke tjenester: f.eks. det nåværende batterinivået, gjenværende batteri- kapasitet og kjøretiden, samt avstanden som erreist. I Audi MMI kan du programmere en timerfor lading av e-tron-batteriet, slik at bilen er fulladet når du skal dra.
Et integrert kamera i den sekskantede enden avspeilhuset viser høyoppløste bilder på en1200x800 pixel OLED-skjerm som sitter i overgangen mellom instrumentpanelet og døren.Skjermene, hvis lysstyrke justeres automatisk, erutstyrt med nærhetssensorer.
Audi e-tron kan benytte seg av de nye hurtig- laderne i Ionity-nettverket, og gir e-tron opptil80% av total rekkevidde på en halvtimes lading. Audi e-tron kan også lades trådløst ved å montereen magnetisk induksjonsplate i gulvet. Alt rundtlading, oppvarming og andre funksjoner styres frasmarttelefonen din gjennom myAudi-appen.
Med tilvalg av tilhengerfeste kan Audi e-trontrekke henger med vekt inntil 1 800 kilo, eller eksempelvis brukes til sykkelstativ.